Geef een make-up workshop cadeau. Bestel je Gift Card hier!
Telefoon
+32 9 279 53 59
Contact
shop@theartists.be
Openingsuren

Wed-Sat 10 - 18h

Route

Brabantdam 63 - 9000 GEnt

Brabantdam 63 - 9000 GEnt

Wed-Sat 10 - 18h

Lord&Berry

Lord&Berry is een modehuis dat make-up veranderde in een modeaccessoire. De internationale onderneming is opgericht in 1992. Het merk wordt in maar liefst 29 landen verkocht. De bakermat van Lord&Berry is Milaan. Niet toevallig. Deze bruisende designstad inspireert het bedrijf om te blijven innoveren binnen de mode-industrie. Overal aanwezig achter de schermen van modeshows voldoen de producten aan de hoge eisen van professionele designers. Ze versterken bovendien het zelfvertrouwen van vrouwen in hun eigen schoonheid. Het merk lanceert nieuwe trends voor elk seizoen, geïnspireerd door de laatste mode, design, kunst en cultuur. 

WIST JE DAT

  1. Lord&Berry is meer een modehuis dan een cosmeticamerk met nauwe banden met de mode-industrie in Milaan.
  2. Lord&Berry is bekend in de mode-industrie als de make-up specialist voor lippen en ogen. Lippen en ogen zijn kleur, kleur is mode.
  3. Lord&Berry pakt uit met een opvallende, maar toch handige verpakking – een icoon van het merk. De verpakking symboliseert het make-up product als verlengstuk van kledingstijl en de voorkeur van de make-up artiest.

Lord&Berry is momenteel verkrijgbaar bij geselecteerde retailpunten. De showroom van Lord&Berry is geopend voor het grote publiek, iedere zaterdag van 10u tot 18u in Gent (Brabantdam 63 - boven MUD).